Logo DPmÚL

Zajímavosti

28. 05. 2022
TicketPack – Ústí jednoduše

Využijte možnost výhodně a jednoduše poznat město Ústí nad Labem. S novou sezónou spustilo statutární město Ústí nad Labem ve spolupráci s Dopravním podnikem města Ústí nad Labem, Muzeem města Ústí nad Labem, Zoologickou zahradou Ústí nad Labem a Městskými službami Ústí nad Labem druhý ročník projektu zvýhodněného balíčku vstupenek TicketPack, který je možné opět zakoupit prostřednictvím mobilní aplikace SEJF.

Letošní novinkou je možnost zakoupení balíčku v papírové podobě na pokladnách jednotlivých turistických cílů (vyjma lanové dráhy). Vstupenka má praktický rozměr, díky kterému se vejde do peněženky. Po předložení u vstupu do objektu bude odebrán útržek navštíveného místa.

Cena zvýhodněného balíčku vstupenek činí 243 Kč pro dospělého a 142 Kč pro dítě a je platný 14 kalendářních dnů od pořízení.

Jakékoliv dotazy týkající se produktu TicketPack zodpovědí pracovníci Informačního střediska města Ústí nad Labem na telefonních číslech +420 475 271 700 a +420 475 271 871 nebo na e-mailu info.stredisko@mag-ul.cz.