Logo DPmÚL

Slavnostní křest vozů

17. 04. 2015
Vážení cestující, dovolujeme si vás tímto pozvat na slavnostní křest trolejbusů pořízených v rámci IPRM Mobilita, který se bude konat ve čtvrtek 30. dubna od 11:00 hodin v prostorách vozovny Všebořice.

Pozvánka na slavnostní křest trolejbusů pořízených v rámci IPRM MOBILITA – Obnova vozového parku trolejbusů a předání dárku dětem z ústeckého Klokánku – zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc


Vážení cestující,

dovolujeme si vás tímto pozvat na slavnostní křest trolejbusů pořízených v rámci IPRM Mobilita, který se bude konat ve čtvrtek 30. dubna od 11:00 hodin v prostorách vozovny Všebořice.


Tentokráte budeme křtít vozy se jmény Bohumil Němeček starší, box, olympijský vítěz, Bohumil Němeček mladší, box, mistr ČSSR, Ladislav Husárik, box, světový medailista, mistr ČSSR, Radovan Fořt, cyklokros, mistr ČR, dalším patronem je oddíl ústeckých basketbalistů BK Sluneta a ve finále pokřtí svůj vůz slečna Fabiana Bytyqi, box, kickbox, mistryně světa, následovat jí bude její bratr Sebastian Bytyqi, box, kickbox, mistr ČR.

Součástí uvedeného dne bude i předání dárku dětem umístěných v zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc – ústecký Klokánek. Zájemcům z řad veřejnosti se budou věnovat ochotně naši zaměstnanci z oddělení dopravy, reklamy a zákaznických služeb.

Těším se na vaši účast.

Tým Dopravního podniku