Logo DPmÚL

Slavnostní křest autobusu

17. 10. 2016
Dopravní podnik města Ústí nad Labem a.s. podpořil další sportovní oddíl.

Dopravní podnik města Ústí nad Labem a.s. pokračuje v projektu „Hledáme patrony nových vozů“, jehož cílem je zviditelnit ústecký sport. Dalším z našich oddílů, který se bude prezentovat na voze MHD, je fotbalový klub FK Ústí nad Labem.


Po našich basketbalistech, florbalistech, amerických fotbalistech, hokejistech, karatistech, házenkářek, judistech a dalších se dočkali svého vozu i ústečtí fotbalisté.


Vůz IVECO URBANWAY CNG, který byl zakoupen v rámci Operačního programu životního prostředí – Nákup CNG autobusů a jehož „číslo dresu“ je 74, prošel svým křtem v pátek 14. října 2016, a to netradičním způsobem.


Slavnostní křest autobusu se tentokráte konal na Městském stadionu v rámci domácího utkání mezi FK Ústí nad Labem a MFK Vítkovice. O poločase vůz slavnostně pokřtila primátorka města Ústí nad Labem paní Ing. Věra Nechybová, jejími asistenty byli výkonný ředitel FK Ústí nad Labem Ing. Petr Heidenreich a výkonný ředitel Dopravního podniku města Ústí nad Labem a.s., Ing. Libor Turek, Ph.D..


Celé zajímavé akci přihlíželo celkem 784 návštěvníků, tím tak byl vytvořen rekord v účasti diváků na křtech vozů. Věříme, že se našim fotbalistům bude vůz líbit a patří jim dík za to, že se ve slavnostní den nenechali zahanbit a MFK Vítkovice porazili 2:1. Gratulujeme :)

 

Tým Dopravního podniku :)