Logo DPmÚL

Pozvánka na křest vozů 17.12.2014

04. 12. 2014
Vážení přátelé, dovolte nám, abychom vás touto cestou pozvali na další oficiální křest nových trolejbusů zakoupených v rámci IPRM Mobilita.

Křest se bude konat ve středu 17. prosince 2014 od 11.00 hodin ve vozovně Všebořice. Svou účast závazně přislíbili pan Lukáš Konečný, profesionální mistr světa v boxu, dále pan Martin Štěpánek, mistr světa v ledním hokeji, paní Silvie Netíková, jejíž taneční skupina Freedom dobyla svým uměním Hollywood, dále bude přítomen pan Josef Rajchert, zástupce ústeckých karatistů, jenž je držitelem VI. DAN stylu Shotokan. A nepřítomného Milana Hejduka zastoupí pan Jiří Pelc, marketingový manažer ústeckých hokejistů.

 

A jelikož je čas Vánoc, čas dělání dobrých skutků a dávání dárečků, pozvali jsme i Pavla Stibora, chlapce, který je z Dětského domova Severní Terasa.  Pavel si moc přál od Ježíška stejně krásný dárek, jaký obdrželi vloni dva jeho kamarádi – možnost získat řidičské oprávnění skupiny B v autoškole Dopravního podniku města Ústí nad Labem.  Pavel se výborně učí, zodpovědně se připravuje na budoucí život, je to slušný, tichý skromný kluk, který si dle ředitelky Dětského domova Severní Terasa paní Mgr. Novotné výše zmíněný dárek plně zaslouží. A protože Dopravní podnik města Ústí nad Labem drží slovo, plní sliby a ctí tradice, předají mu zástupci vedení Dopravního podniku speciální poukázku, který mu splní jeho vánoční sen. Usnadníme mu tak vstupní kroky do profesního života, vlastnictví řidičského oprávnění minimálně skupiny B mu pomůže při hledání prvního zaměstnání.


Zároveň mu naše slavné ústecké sportovní osobnosti předají malé osobní dárečky, bude to pro něj motivace do budoucího života a naplníme tak společné vánoční gesto – úspěšní pomáhají odpovědným.


Jste tímto všichni srdečně zváni, jen poprosíme – křest se bude konat v běžném provozu, dodržujte tedy prosím zásady bezpečnosti a ochrany a požární předpisy vozovny Všebořice.

 

Na celou akci Vás zve Tým DP :-)