Logo DPmÚL

Pozvánka na křest trolejbusů

14. 07. 2015
Pozvánka na slavnostní křest trolejbusů pořízených v rámci IPRM MOBILITA – Obnova vozového parku trolejbusů

Vážení přátelé a příznivci Dopravního podniku města Ústí nad Labem,

dovolujeme si Vás tímto pozvat na další slavnostní křest trolejbusů pořízených v rámci IPRM Mobilita, který se bude konat ve čtvrtek 23. července od 14.00 hodin v prostorách vozovny Všebořice. 


Novou řadu vozů nám slavnostně pokřtí a jejich patrony budou pan Stanislav Pelc, úspěšný fotbalista, dále pan Miroslav Müller, mistr republiky v judu a pan Rudolf Myšák, držitel III. DAN v umění aikido. Ze sportovních týmů tentokráte přivítáme úspěšné hráče amerického fotbalu z týmu SC Blades, dále oddíl Shotokan klub Rajchert Sport Union Ústí nad Labem, zástupce karate, a v neposlední řadě ústecké házenkářky z oddílu HK Spartak Ústí nad Labem.

Celý akt bude symbolický, je to zhruba rok, kdy se představil první nový trolejbus na Mírovém náměstí a ponese se v duchu prezentace současných a plánovaných aktivit Dopravního podniku, a zároveň zde budou vystaveny všechny dosud pořízené nové trolejbusy, pokud možno i s jejich patrony. Přivítáme ale i další sportovní osobnosti, které propůjčily své jméno novým autobusům IVECO URBANWAY CNG.

Zájemcům z řad veřejnosti se budou věnovat ochotně naši zaměstnanci z oddělení dopravy, reklamy a zákaznických služeb, pozváni jsou zároveň i zástupci médií.

Věříme, že se vám připravený program bude líbit a těším se na vaší účast.     

Tým Dopravního podniku