Logo DPmÚL

Pozvánka na Dětský den otevřených dveří 2018

15. 05. 2018
Hezký den vážení přátelé, dovolujeme si vás tímto srdečně pozvat na Dětský den otevřených dveří, který se bude konat 9. června 2018 v prostorách trolejbusové vozovny Dopravního podniku města Ústí nad Labem a.s. ve Všebořicích – konečná trolejbusových linek 54 a 56.

Dětský den otevřených dveří se stává tradiční akcí, kterou pravidelně navštíví tisíce lidí. Je pořádán ve spolupráci se statutárním městem Ústí nad Labem v rámci Projektu Zdravé město a MA 21.

I v letošním roce se brány vozovny otevřou opět v 9 hodin a celý program máme naplánovaný až do 15 hodin.

A na co se můžete v letošním roce těšit? J

Děti na nafukovací atrakce, airbrush tetování, balónky, mega bubliny, dětské koutky s exhibicemi Policie ČR, Městské policie a ústeckých hasičů. Dále budou k vidění taneční vystoupení, přehlídka vozového parku a ostatní techniky DPmÚL, prohlídka haly údržby trolejbusů, expozice pevného trakčního vedení a vozidlo odtahové služby. Novinkou v letošním roce bude Balónková Evička, autodráha, dráha válečníka nebo koníčci ze stáje Tivanii Křešice. Pozadu nezůstanou ani patroni našich vozů, kterým patří velké poděkování, protože ve spolupráci s nimi můžeme pro děti přichystat mnoho sportovních stanovišť.

A nezapomněli jsme ani na dospěláky, kteří si jistě s chutí zasoutěží o auto na týden zdarma od společnosti AUTO UL a.s. nebo mohou vyhrát vstupenky od T-clubu a Městských služeb.

V letošním roce slavíme 30 výročí trolejbusové dopravy v Ústí nad Labem, a proto jsme si v rámci dětského dne pro návštěvníky přichystali okružní jízdy po historii trolejbusové dopravy.

Také všem nabízíme možnost sednout si za volant některého z vystavených vozidel nebo si zkusit nasazovat sběrač trolejbusu.

Ale na co hlavně nesmíme zapomenout, poděkovat našim partnerům a sponzorům, bez kterých by se tento den nemohl uskutečnit.

Máme toho připraveno opravdu hodně, nedá se vše vyjmenovat a hlavně si musíme nechat pro vás také nějaké překvapení. Přijďte s námi prožít příjemnou sobotu a oslavit tak i 30 výročí trolejbusové dopravy v Ústí nad Labem.

Na setkání s vámi se těší tým Dopravního podniku.

A náš tip z loňských let prosazujeme i letos: „Když na Dětský den otevřených dveří DPmÚL a.s., tak právě městskou hromadnou dopravou“ J

PS: Nezapomeňte doma dobrou náladu.

Akce je otevřená pro všechny věkové kategorie, tak neváhejte a přijďte.

Změna programu vyhrazena.

V průběhu dětského dne otevřených dveří budou pořizovány náhodné fotografické záběry, na základě oprávněného zájmu Dopravního podniku pro tiskové účely. Pro tento účel používané záběry povoluje Nařízení EU a Nový občanský zákoník. Veškeré informace o ochraně osobních údajů jsou na www.dpmul.cz