Logo DPmÚL

Podporujeme mladé sportovce z Ústí nad Labem

28. 01. 2016
Dopravní podnik města Ústí nad Labem a.s. podporuje mladé fotbalisty k dosažení lepších výsledků.

Petr Kolář zaměstnanec DP, jehož hlavní pracovní náplní je oprava trolejbusů ve Vozovně Všebořice v Ústí nad Labem, se ve svém volném čase také věnuje fotbalu. Konkrétně vede tým desetiletých fotbalistů FK Ústí nad Labem U10, známý také pod názvem „2006“.  Petr Kolář, kterému mezi fotbalisty a v dopravním podniku neřekne nikdo jinak, než „KOLDA“, je se svými desetiletými fotbalisty pravidelným účastníkem fotbalového turnaje Dorant Cup, který se pořádá počátkem února. Petr Kolář nejen, že se turnaje účastní se svým mužstvem „2006“, ale také jej již od počátku vzniku turnaje spoluorganizátorem.

Letos si na turnaji poměří síly celkem 8 týmů z Ústeckého, Karlovarského a Libereckého kraje, včetně zahraničního nováčka turnaje, týmu fotbalistů z Drážďan. Prvně po 5 letech pořádání turnaje můžeme prohlásit, že se jedná o mezinárodní turnaj.

Dopravní podnik města Ústí nad Labem a.s. pravidelně podporuje sportovní aktivity v ústeckém regionu a rozvíjí sportovní nadšení u dětí. Pro vítěze jsou připraveny upomínkové předměty od dopravního podniku, včetně vitamínů a energetického proviantu pro rychlou rekonvalescenci. „Podpora Dorant Cupu, jednak vychází z mnohaleté tradice a jednak jsme rádi, když můžeme podpořit dobrou věc“, uvádí Ing. Jiří Randák, provozně technický náměstek DP.

Fotbalový turnaj Dorant Cup 2016, se koná 6.2.2016 v kryté sportovní hale v Libouchci. Každé družstvo odehraje 5 zápasů, přihlášeni jsou týmy jako FC Chomutov, FC Slovan Liberec, Baník Most, Soccer for Kids (Dresden) a další.

Výkop začíná v 8:00, srdečně zveme všechny příznivce sportovního klání.