Logo DPmÚL

Omezení dopravy 28.5.2022

23. 05. 2022
Vážení cestující, z důvodu konání běžeckého závodu Run Tour v sobotu 28. května 2022 bude na linkách číslo 60, 61 a 62 zavedena náhradní autobusová doprava. Dále dojde k omezení dopravy na linkách 2, 3, 9, 11, 13, 15, 17, 19, 27, 60 a 62 v centru města od 9 do 16.30 hod.

Po tuto dobu budou zrušeny zastávky Malá Hradební, Hlavní nádraží, Krajský soud, ZPA (ve směru z centra), Děčínská, Třebízského, Střekov nádraží.

 

Náhradní zastávka za zastávky Malá Hradební a Hlavní nádraží bude umístěna v Hrnčířské ulici u ulice V Jirchářích.

 

Linky číslo 2, 3, 11 budou po tuto dobu končit v náhradní zastávce v ulici Hrnčířská. Linky číslo 9, 13, 17, 27, 60 a 62 pojedou přes náhradní zastávku v ulici Hrnčířská a dále přes Mariánský most do zastávky ZPA (směr Krajský soud), která bude v tuto dobu pro oba směry. Linky číslo 15 a 19 pojedou od Divadla přes náhradní zastávku v ulici Hrnčířská a dále po svých trasách do Vaňova
a Ryjic.

 

Linka 9 - ze zastávky Divadlo pojede přes Mírové náměstí a dále obousměrně přes Mariánský most do zastávky ZPA směr Krajský soud. Z této zastávky bez zastavení dojede ulicemi Nová, Kojetická a Karla IV. do zastávky Karla IV. směr Kojetice a dále po své trase. Ve směru do centra ze zastávky Karla IV. bez zastavení dojede ulicemi Karla IV, Kojetická a Nová do zastávky ZPA směr Krajský soud a dále přes Mariánský most na Mírové náměstí a po své trase

 

Linka 13 - ze zastávky Divadlo pojede přes Mírové náměstí a dále obousměrně přes Mariánský most do zastávky ZPA směr Krajský soud. Zastávka ZPA směr ČOV bude zrušena a nahrazena zastávkou ZPA ve směru Krajský soud.

 

Linky 17 a 27 - ze zastávky Divadlo pojedou přes Mírové náměstí a dále obousměrně přes Mariánský most do zastávky ZPA směr Krajský soud. Spoje dále pojedou přes Kamenný Vrch budou zastavovat ve všech zastávkách po trase: Kamenný Vrch škola, Kamenný vrch, Poslední cesta, Novosedlické náměstí, V Zeleni, Šafaříkovo náměstí, Karla IV. a Ovčácká stezka a dále po trase.

 

Linky 60 a 62 - ze zastávky Divadlo pojedou přes Mírové náměstí a dále obousměrně přes Mariánský most do zastávky ZPA směr Krajský soud. Dále po svých trasách. Zastávka ZPA směr Kamenný Vrch bude zrušena a nahrazena zastávkou ve směru Krajský soud.