Logo DPmÚL

Nezapomeňte již tuto sobotu 11. června 2016

10. 06. 2016
Dětský den otevřených dveří 2016
Hezký den vážení přátelé, dovolujeme si vás srdečně pozvat na Dětský den otevřených dveří, který se bude konat 11. června 2016 v prostorách vozovny Dopravního podniku města Ústí nad Labem a.s. ve Všebořicích – konečná trolejbusových linek 54 a 56.

V letošním roce je Dětský den otevřených dveří pořádán ve spolupráci se Statutárním městem Ústí nad Labem v rámci Projektu Zdravé město a MA 21 a partnery Integrované dopravy Ústeckého kraje a to spol. BusLine, České dráhy a Dopravou ústeckého kraje.

Oficiální program, kterým nás bude provázet oblíbený moderátor, Jirka Fait, začne v 10:00 hodin, konec je naplánován na cca 16:00 hodinu. 

A na co se můžete v letošním roce těšit? J

Pro děti i dospělé jsme přichystali spoustu zajímavých atrakcí, soutěží, her a radovánek. Naši obchodní partneři věnovali krásné ceny pro všechny soutěžící, např. dospěláci si jistě s chutí zasoutěží o měsíční platinové členství do T-clubu nebo, a to ocení především maminky, vstupné do Pampalánie. 

Ale nebudeme vás napínat a něco málo z našeho programu vám prozradíme J

Pro ty nejmenší nebudou chybět skákací hrady, balónky, malování na obličej. Připravena jsou také taneční vystoupení, přehlídka vozového parku a prohlídka haly údržby trolejbusů, expozice pevného trakčního vedení, představení další techniky Dopravního podniku. Mobilní dětské dopravní hřiště, ukázka práce hasičů a Policie ČR, lukostřelba, děti i dospělí si budou moc vyzkoušet nasazování sběračů trolejbusu, a další soutěže, na kterých se podílejí ústecké sportovní oddíly, patroni našich vozů.

Představíme další slavné sportovní týmy, které jsou součástí projektu „Hledáme patrony nových vozů“. V rámci Dětského dne otevřených dveří se bude konat další křest dvou autobusů pořízených v rámci projektu Operačního programu životního prostředí. A koho přivítáme do rodiny našich patronů?Georgij Fibich a STK Gebert. 

Máme toho připraveno opravdu hodně, nedá se vše vyjmenovat a hlavně si musíme nechat pro vás taky nějaké překvapení. Přijďte se podívat, rádi vás všechny uvidíme. Občerstvení máme nachystané, hezké počasí objednané, pojďme si společně užít krásný den. 

Na setkání s vámi se těší tým Dopravního podniku. A nezapomeňte doma dobrou náladu.

A náš tip z loňského roku prosazujeme i letos„Když na Dětský den otevřených dveří DPmÚL a.s., tak právě městskou hromadnou dopravou“, taky jak jinak J

Akce je otevřená pro všechny přátele, neváhejte a přijďte. 

Změna v programu vyhrazena.