Logo DPmÚL

Nechci a nebudu stát žádné fronty u pokladen. Mám aplikaci SEJF

14. 11. 2014
Chcete chytrý telefon a nechce se Vám psát si o něj Ježíškovi? Prima, zde je řešení.

Kupujete si časový kupon u Dopravního podniku a nebaví vás stát ve frontách? Pak je tu SEJF.

Pro všechny zájemce o chytrý telefon jsme ve spolupráci se společností Štýbr – mobilní svět, se SEJFem a hypermarketem Globus připravili speciální prosincovou nabídku.

Navštivte v období od 1. do 31. prosince prodejnu společnosti Štýbr – mobilní svět. Pořiďte si zde do svého stávajícího telefonu aplikaci SEJF a ihned dostanete malý dárek. Navíc získáte možnost nákupu dalšího chytrého telefonu Huawei Y 330 za speciální vánoční cenu 1 890,- Kč. Pokud chytrý telefon zatím nevlastníte, je tato vánoční nabídka určena právě Vám.

Speciální vánoční poselství určené aktivním uživatelům MHD v Ústí nad Labem – majitelům časových kuponů.

Využijte čas, kdysi nutný pro nákup původně papírového kuponu na prodejních místech Dopravního podniku příjemněji. Třeba posezením s přáteli, vybíráním dárků, nebo jen vánočním lenošením.

Vězte, že již od 1. října máte možnost pořídit si časový kupon z pohodlí domova, pomocí aplikace SEJF. Stačí navštívit Zákaznické a informační centrum Dopravního podniku města Ústí nad Labem, vyplnit registrační formulář, mít sebou fotografii pasového formátu (i na datovém nosiči).  A to je vše. Ihned na místě máte možnost nabít si SEJF částkou potřebnou pro nákup vybraného časového kuponu. Další nákup kuponů již můžete kdykoliv realizovat z pohodlí domova.

Vánoční překvapení nemá konce :-)

Ovšem nákupem časového kuponu pomocí aplikace SEJF nic nekončí, jsou přece Vánoce, čas dárků a dárečků. A tak každý, kdo si v daném období pořídí aplikaci SEJF a zakoupí si vybraný časový kupón, získává poukázku k nákupu v hypermarketu Globus.

A co jsme ještě nachystali?

Druhý adventní víkend je pro Vás přichystán prezentační stánek SEJFu. Najdete nás v pasáži hypermarketu Globus u prodejny Štýbr – mobilní svět. Hosteska Vám ráda představí možností aplikace SEJF. Dozvíte se jak využívat a kupovat časové kupony. Na místě také uvidíte, jaké vánoční překvapení nachystala společnost Štýbr – mobilní svět. Zároveň máte možnost využít akční vánoční nabídky hypermarketu Globus.

Sledujte pozorně www.dpmul.cz a Facebook DP, brzy se dozvíte další podrobnosti :-)

Více o aplikaci SEJF na www.sejf.cz