Logo DPmÚL

Malovaná lanovka - vyhlášení vítězů

15. 05. 2013
Nevšední výstavu obrázků malých malířů z Domu dětí a mládeže mohli od března do května vidět cestující na horní stanici lanové dráhy na Větruši.

Výstava se jmenovala Malovaná lanovka a návštěvníci odměnili nejhezčí obrázky svým hlasem. Sešlo se celkem 522 hlasů, z nichž nejvíce získala Kristýnka Košťálová, druhé místo obsadila Kristýnka Kučerová a třetí Natálka Šimánková.


 Vstup do hradu hlídala ozbrojená družina                                                        Foto: F. Vlček


Vyhlášení vítězů a odměnění všech malých malířů proběhlo v krásném prostředí Rytířského sálu hradu Střekova (díky patří kastelánovi hradu p. Kučabovi), a ceny našim dětem předával sám pan král se sličnou princeznou a svou ozbrojenou družinou.


Tato krásná malá princezna soutěž vyhrála.                                                         Foto: F.Vlček


Jako malý bonus pro děti bylo i osobní pozvání na představení hry Do bláta a zpět, které pro ně společně s p. Ondřejem Kubištou z Činoherního studia Ústí nad Labem chystá Dopravní podnik města Ústí nad Labem a.s. na Den dětí.


Malí malíři s králem a princeznou.                                                                              Foto: F.Vlček       

Celá akce byla ze strany pořádajícího Dopravního podniku města Ústí nad Labem a Domu dětí a mládeže města Ústí nad Labem hodnocena jako velmi zajímavá a přínosná. Dětem (a věříme, že i rodičům) se moc líbila.