Logo DPmÚL

Dopravní podnik pomáhá

10. 04. 2014
Dopravní podnik není jen ten, kdo denně vypravuje stovky spojů, které vozí cestující všech věkových kategorií za povinnostmi a za zábavou. Je to také ten, kdo myslí na ty, kteří to mají s cestováním trochu složitější.

Dopravní podnik se zapojil do charitativní akce, která proběhla u příležitosti 5. Plesu severočeských patriotů. Dvěma imobilním dětem, desetileté Vanesce Gryčové a o dva roky staršímu Tomáškovi Holubovi, byl ve středu 9. dubna předán poukaz na odběr 245 litrů nafty. Na tento velkorysý dar byla využita část nafty získaná díky dobré práci řidičů autobusů, kteří se zapojili do motivačního programu na podporu úspor PHM, a nepřímo se tak podíleli na zkvalitnění života těchto dětí. Patří jim za to velké poděkování. Radost dětem udělala i poukázka na umytí vozidla, taška dárečků, a také VIP pozvánka na plánovaný červnový Dětský den otevřených dveří a pozvánka na velkou letní soutěž Otevři svůj Sejf.

Věříme, že dárky od Dopravního podniku alespoň trochu přispějí k tomu, aby Vaneska i Tomášek mohli žít co nejvíce plnohodnotným životem, který si bezesporu zaslouží.


Poukázky předal člen představenstva Dopravního podniku a náměstek primátora města Ústí n. L. pan Pavel Boček a provozně-technický náměstek výkonného ředitele Dopravního podniku pan Ing. Jiří Randák. Foto: P. Sochůrek



Na fotografii Michal Gryč s Vaneskou Gryčovou, Pavel Boček – člen představenstva a náměstek primátora,Petra Holubová s Tomáškem Holubem, Jana Procházková – předsedkyně Nadačního fondu Plamínek naděje, Ing. Jiří Randák – provozně-technický náměstek výkonného ředitele, Mgr. Jana Linhartová - ředitelka ZŠ Vojnovičova – Speciální škola pro handicapované děti. Foto: P. Sochůrek