Logo DPmÚL

Dopravní omezení od 5.5.2014 do 20.6.2014

27. 05. 2014
V termínu od 5. května (pondělí) do 20. června 2014 (pátek) bude uzavřen z důvodu stavebních prací společnosti SŽDC podjezd v Železničářské ulici. Tato dopravní opatření budou platná pouze v tomto období a po skončení bude doprava vrácena beze změn do současného stavu.

Dopravní opatření se bude týkat linek č. 9, 17, 27, 101, 102 a zavedena bude pomocná linka S.


Dopravní opatření:

Linka číslo 9:

Bude vedena od zastávky Krajský soud obousměrně Žukovovou ulicí na Novosedlické náměstí a dále po trase na Nové krematorium nebo do Kojetic. V případě spojů do Kojetic bude při cestě zpět do centra linka číslo 9 zajíždět opět na Novou Ves z důvodu vyrovnávacího času na Kojeticích.

Linka nebude obsluhovat zastávky Děčínská, Třebízského, Střekov nádraží, Karla IV., Šafaříkovo náměstí, V Zeleni. Zabezpečení dopravy školní mládeže do školy Karla IV. je v zastávce Novosedlické náměstí zajištěno „hrana – hrana“ na trolejbus, který jede v intervalu 7-8 minut a nebudou proto z tohoto důvodu vytvářeny přestupní vazby. 

Staniční jízdní řád od zastávky Vozovna DP (směr Kojetice) ke stažení zde.
Staniční jízdní řád od zastávky Kojetice (směr Vozovna DP) ke stažení zde.
Sdružený jízdní řád ke stažení zde.

Linka číslo 17 a 27:

Bude mezi zastávkami Krajský soud a Ovčácká stezka vedena obousměrně přes Kamenný Vrch a dále ulicemi Kojetická a Karla IV.

Linky budou obsluhovat zastávky V Zeleni, Šafaříkovo náměstí a Karla IV. za odkloněnou linku číslo 9 a zajistí tak návoz a odvoz školní mládeže ke škole Karla IV. z oblasti Střekova osady, Brné a Církvic a nebudou zastavovat v zastávkách Novosedlické náměstí, Kamenný Vrch, Kamenný Vrch škola, ZPA.

Staniční jízdní řád linky č. 17 od zastávky Předlická (směr Církvice) ke stažení zde.
Staniční jízdní řád linky č. 17 od zastávky Církvice (směr Předlická) ke stažení zde.
Sdružený jízdní řád ke stažení zde.
Staniční jízdní řád linky č. 27 od zastávky Vozovna DP (směr Brná) ke stažení zde.
Staniční jízdní řád linky č. 27 od zastávky Brná (směr Vozovna DP) ke stažení zde.
Sdružený jízdní řád ke stažení zde.

Linka číslo 102:

Pojede po trase až do zastávky Karla IV., kde se otočí na kruhovém objezdu a pojede bez zastavení do zastávky Střekov nádraží a dále po trase do centra.

Dojde zároveň k rozdělení spoje do Brné na dva, které navzájem pojedou tak aby spoj ze Střekova II byl na rozjezdu ve 4.30 hod., a spoj z Brné přijede dříve a bez čekání bude pokračovat případně i s cestujícími do vozovny Předlice.

Staniční jízdní řád od zastávky Chlumec (směr Střekov) ke stažení zde.
Staniční jízdní řád od zastávky Brná (směr Chlumec) ke stažení zde.
Sdružený jízdní řád ke stažení zde.

Linka číslo 101:

Z důvodu nočních přípojných vazeb budou spoje z Klíše lázně posunuty tak, aby cestující stíhali přestup. Spoj s odjezdem ze Skalky v 1.51 hod. bude posunut a nepojede při zpětné cestě na Klíši přes Mojžíř a Neštěmice sídliště.

Staniční jízdní řád od zastávky Vozovna DP (směr Skalka) ke stažení zde.
Staniční jízdní řád od zastávky Skalka (směr Vozovna DP) ke stažení zde.
Sdružený jízdní řád ke stažení zde.

Linka číslo S:

Pro dopravu do oblasti střekovského nádraží bude zavedena pomocná linka, která nahradí plně provoz všech linek v úseku Děčínská – Střekov nádraží. Vedena bude jako polookružní linka se zastávkami: Divadlo – Malá Hradební – Hlavní nádraží – Krajský soud – Děčínská – Třebízského – Střekov nádraží (zastávka směr centrum) – Děčínská – Krajský soud – Mírové náměstí – Revoluční.

Interval bude 20 minut v denní době a v ostatní době pak 30 minut.

Staniční jízdní řád od zastávky Divadlo (směr Střekov nádraží) ke stažení zde.
Staniční jízdní řád od zastávky Střekov nádraží (směr Revoluční) ke stažení zde.
Sdružený jízdní řád ke stažení zde.

Mapka: